Adrian Tutu este oficial cel mai talentat roman. Pro TV da startul preselectiilor pentru cel de-al doilea sezon al show-ului "Romanii au talent"

Autor: Ana Raduta Postat la 26 aprilie 2011 41 afişări

Dupa o finala spectaculoasa, romanii si-au ales favoritul, iar Adrian Tutu a fost oficial declarat cel mai talentat roman si a plecat acasa cu marele premiu, de 120.000 de euro.

Daca la preselectii Adrian Tutu s-a prezentat cu un imn al emisiunii si al romanilor talentati, in semifinala s-a reinventat si a compus un cantec in memoria parintilor sai - "Iubiti-va parintii!". In finala, Tutu a revenit pe scena cu un mesaj la fel d eputernic pe care l-a transmis tuturor - "Sunt roman, deci pot!". A impresionat nu doar juriul, ci si pe telespectatoriii care l-au votat si care l-au trimis direct pe primul loc.

Adrian Tutu, in vârstă de 19 ani, a venit la preselectia "Românii au talent" deoarece pe scena se simte mai aproape de parintii sai. Este orfan de la o varsta frageda. Şi-a pierdut ambii parinti când nu implinise cinci ani. O vreme a ramas in grija bunicii, iar apoi s-a hotarât sa ia viata in piept si s-a mutat singur in apartamentul lasat de parintii lui. A muncit pe santier, insa nicio clipa nu a renuntat la pasiunea lui, muzica. Spune ca pasiunea pentru cântat a descoperit-o la 14 ani, când a compus o piesa pentru parintii lui.

Pe urmatoarele doua locuri in finala "Românii au talent" s-au situat Narcis Iustin Ianau si Valentin Dinu, care au impresionat din nou publicul, telespectatorii si juriul cu vocile lor deosebite. In finala "Românii au talent" au luptat si trupa Ballance, sotii Luca, Cristina si Alina, grupul Akikai, Stefan Florescu, Cosmin Agache, Rebeca Neacscu, Valentin Luca si Medea.

Pro TV a dat startul pentru preselectiile celui de-al doilea sezon al show-ului "Românii au talent", cel mai de succes show al momentului.Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu sunt gata sa redescopere noi talente intr-o noua runda de preselectii.

Nu conteaza meseria pe care o au persoanele interesate sa participe la preselectiile "Românii au talent", ci doar talentul deosebit. In prima editie a show-ului s-au prezentat de la contabili la bucatari, de la sudori la economisti, de la profesori la cizmari, de la medici la vânzatori, de la farmacisti la someri si au demonstrat ca românii sunt foarte talentati. Nu exista restrictii nici in ceea ce priveste numarul celor care isi propun sa-si etaleze talentele, astfel incât la preselectii se pot prezenta fie singuri, fie cu clasa, fie cu familia, fie cu prietenii.

Adrian Tutu

ProTV.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Pro TV,
preselectii,
"Romanii au talent"
/actualitate/adrian-tutu-este-oficial-cel-mai-talentat-roman-pro-tv-da-startul-preselectiilor-pentru-cel-de-al-doilea-sezon-al-show-ului-romanii-au-talent-8191531
8191531
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.