Adrian Oros: O victorie în genunchi! Cum zicea Olguţa: Marcel le-a luat şi banii de pe piept

Autor: Andreea Tobias Postat la 22 noiembrie 2021 156 afişări

Toată conducerea PNL ar trebui să îşi dea demisia pentru „starea jalnică în care au adus acest partid istoric”, este de părere senatorul Adrian Oros.

Adrian Oros: O victorie în genunchi! Cum zicea Olguţa: Marcel le-a luat şi banii de pe piept

„O victorie în genunchi! Cum zicea Olguţa: Marcel le-a luat şi banii de pe piept. Toată conducerea PNL ar trebui să îşi dea demisia pentru starea jalnică în care au adus acest partid istoric. Pentru haosul creat în mod artificial, când au aruncat în aer coaliţia de guvernare, agravând criza economică care s-a suprapus peste criza sanitară. Si pentru modul în care au trădat electoratul care a votat o coaliţie de dreapta care să dezvolte România. Nici unul nu este mai puţin vinovat. Au votat la comandă, fără nici un discernământ, ca nişte păpuşi mecanice invocând <interesul naţional>", scrie Oros pe Facebook.

Potrivit acestuia, la congresul PNL, „echipa câştigătoare” a promis că va ţine PSD departe de guvernare cel puţin 7 ani.

„Acum, la două luni de la Congres, pentru a-şi demonstra consecvenţa, aceleaşi personaje stranii ne spun că fac un pact de guvernare cu PSD pentru 7 ani. Un pact victorios, semnat în genunchi. Unii dintre principalii artizani şi susţinători ai grandiosului proiect, rămânând pe dinafară, au început să ceară capul <suflului nou>. E de aşteptat ca în următoarea perioadă mulţi dintre aceşti vrednici <urmaşi ai Brătienilor> să încerce să îşi spele imaginea, debarcându-l pe Câţu. Eu le spun altceva: Daţi-vă demisia toţi! Toţi Rareşii, Bocii, Ralucii şi Fluturii de partid şi de stat! Luaţi-vă labele de pe Partidul Naţional Liberal!”, adaugă Oros.

Adrian Oros se află printre senatorii PNL care au părăsit grupul parlamentar din Senat, după ce Ludovic Orban şi-a anunţat dezafilierea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
adrian oros,
pnl,
demisie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.