„Adio Viorica! Adio Rovana! Ţara lui Dragnea a murit”. Mesajul unui primar PSD, după eşecul de la alegeri

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 25 noiembrie 2019 771 afişări

Primarul PSD din oraşul Pucioasa (Dâmboviţa) Constantin Ana este de părere că PSD, „care de ceva timp se degradează într-un ritm alert”, trebuie să se trezească: „Adio Viorica! Adio Rovana!”. Primarii repară greşelile conducerii PSD de 3 ani, susţine acesta şi au devenit „paria ai societăţii”.

„Punct! Şi de la capăt! A venit vremea ca acest partid care de ceva timp se degradează într-un ritm alert să se trezească!”, scrie pe Facebook primarul din oraşul Pucioasa, Constantin Ana.

Acesta afirmă că le spune colegilor de 3 ani că ăartidul trebuie să se întoarcă la oameni, că agenda lor personală „trebuie să ajungă la gunoi” şi trebuie să se concentreze pe oameni şi pe nevoile lor.

Constantin Ana adaugă că primarii PSD trebuie să susţină şi să repare de 3 ani „greşelile conducerii centrale”.

„De trei ani de zile conducerea partidului ne-a transformat din oameni respectabili în nişte paria ai societăţii!!! Ajunge!!! Adio Viorica!!! Adio Rovana!!! Ţara lui Dragnea a murit şi voi v-aţi străduit luni de zile să ne minţiţi că totul e bine! Ţara asta, OAMENII, merită mult mai mult!!! NOI merităm mult mai mult!”, mai scrie primarul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PRIMAR,
PSD,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.