Adevărul despre ţigările electronice. Concluzia celei mai ample analize făcute până acum

Autor: Maria Bîrnaure Postat la 29 aprilie 2016 2466 afişări

Adevărul despre ţigările electronice. Concluzia celei mai ample analize făcute până acum

Cu toate că ţigările electronice au fost inventate în 1963, acestea au început să aibă cu adevărat succes pe piaţă începând cu anul 2007, când preocupările legate de sănătate au făcut ca mulţi fumători să caute alternative percepute ca fiind mai sănătoase, scrie revista americană The Atlantic. În 2012, industria ţigărilor electronice a fost evaluată la circa 300 de milioane de dolari, urmând ca aceasta să ajungă la circa un miliard de dolari în următorii ani, potrivit unui sondaj realizat de Wells Fargo.

Această evoluţie a fost ajutată şi de către Big Tabacco, respectiv marile companii producătoare de produse din tutun, care au făcut mai multe achiziţii în această zonă. Sunt însă ele mai puţin periculoase pentru sănătate?

Află aici care este de fapt adevărul despre ţigările electronice şi dacă sunt periculoase pentru sănătate

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tigari,
electronice,
fumat,
raport,
tigara electronica,
/actualitate/adevarul-despre-tigarile-electronice-concluzia-celei-mai-ample-analize-facute-pana-acum-15277255
15277255
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.