Acuzaţii grave: Prinţul Harry spune că a fost născut în caz că William ar avea nevoie de un organ

Autor: Laura Buciu Postat la 11 ianuarie 2023 893 afişări

Prinţul Harry, Duce de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a spus că a crescut ştiind că s-a născut pentru a-i oferi fratelui său mai mare, prinţul William, în vârstă de 40 de ani, un organ în cazul în care ar fi avut nevoie de transplant, scrie Daily Mail.

Acuzaţii grave: Prinţul Harry spune că a fost născut în caz că William ar avea nevoie de un organ

„Am fost adus pe lume în cazul în care i se întâmpla ceva lui Willy”, a spus Prinţul Harry, care susţine că a crescut ştiind că s-a născut în cazul în care fratele său ar fi avut nevoie de un rinichi sau de o transfuzie de sânge.

Prinţul Harry a împărtăşit mai multe detalii despre copilăria sa şi despre relaţia cu Prinţul de Wales în cartea sa de memorii, „Rezerva”, care a fost lansată oficial marţi.

Scriind în cartea sa, „Rezerva”, ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a spus că a crescut ştiind că s-a născut pentru a-i oferi fratelui său mai mare, prinţul William, în vârstă de 40 de ani, un organ în cazul în care ar fi avut nevoie.

„Am fost adus pe lume în cazul în care i s-ar fi întâmplat ceva lui Willy”, a spus el, susţinând că părinţii şi bunicii săi chiar se refereau la el şi la fratele său ca „moştenitor şi rezervă” ca o formă de „stenogramă”.

El şi-a descris viaţa ca pe o „misiune de a oferi o sursă de distragere a atenţiei, de divertisment şi, în caz de nevoie, o piesă de schimb”, cum ar fi un rinichi, o transfuzie de sânge sau măduvă osoasă.

Harry, care este cu doi ani mai tânăr decât prinţul William, a explicat cum această idee de „moştenitor” şi „rezervă” a fost întărită de-a lungul întregii sale vieţi.

El a spus că această idee de a fi pe lume doar în cazul în care i s-ar întâmpla ceva lui William i-a fost „foarte clară” de la o vârstă fragedă şi a fost „întărită cu regularitate” pe tot parcursul vieţii sale.

Tatăl a doi copii, Harry, a povestit apoi o anecdotă de când avea 20 de ani şi a auzit o poveste despre „presupusele cuvinte” ale tatălui său către mama sa, prinţesa Diana, în ziua în care s-a născut.

Se presupune că regele Charles al III-lea i-ar fi spus soţiei sale: „Minunat! Mi-ai dat deja un moştenitor şi o rezervă; mi-am făcut treaba”.

În altă parte a cărţii sale, Prinţul Harry a încălcat protocolul regal şi a discutat despre durerile de gât şi de spate ale tatălui său.

Detaliind problemele de sănătate ale regelui Charles, ducele de Sussex a scris despre cum tatăl său s-a luptat cu „dureri constante de gât şi de spate”, pe care le-a atribuit parţial vechilor accidentări de polo ale tatălui său.

Harry a detaliat, de asemenea, mai multe dezvăluiri bombă despre fratele său William, inclusiv modul în care acesta „s-a dat înapoi” de la a o îmbrăţişa pe Meghan în timpul primei lor întâlniri.

Ducele de Sussex a descris momentul în care l-a prezentat pe fratele său iubitei sale ca fiind o „ciocnire clasică de culturi”.

Întâlnirea a avut loc la sfârşitul anului 2016 în apartamentul prinţului şi prinţesei de Wales de la Palatul Kensington, cu puţin timp înainte ca prinţul Harry şi prinţul William să plece într-o călătorie.

Descriind scurta plimbare de la locuinţa lui Harry şi Meghan, Nottingham Cottage, până la apartamentul 1A, ducele a recunoscut că a fost mai emoţionat decât oricine altcineva pentru ca iubita sa să îl întâlnească pe William.

Când fratele său a răspuns la uşă, Harry spune că William era „puţin îmbrăcat” în pantaloni eleganţi şi o cămaşă.

El a scris: „I-am prezentat-o pe Meg, care s-a aplecat şi l-a îmbrăţişat, ceea ce l-a speriat complet. S-a dat înapoi”.

Oferind un context pentru întâlnirea ciudată, prinţul Harry a spus că fratele său nu ar îmbrăţişa de obicei pe cineva pe care nu îl cunoaşte.

În schimb, Harry a explicat că acesta a fost doar modul lui Meghan de a saluta străinii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
harry,
william,
rezerva

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.