Actorul John Hurt, cunoscut pentru rolurile din filmele "The Elephant Man" si "Midnight Express", a murit la varsta de 77 de ani

Postat la 28 ianuarie 2017 153 afişări

Actorul britanic John Hurt, cunoscut pentru roluri in filme precum "The Elephant Man", "Alien", "Snowpiercer", "Only Lovers Left Alive" si "Midnight Express", a murit vineri, la varsta de 77 de ani, informează BBC. Actorul suferea de doi ani de zile de cancer pancreatic, de când a fost diagnosticat in 2015. Anuntul decesului a fost facut de agentul sau.

Actorul John Hurt, cunoscut pentru rolurile din filmele "The Elephant Man" si "Midnight Express", a murit la varsta de 77 de ani

Hurt, care de-a lungul unei cariere de şase decenii a jucat în mai mult de 200 de filme şi serii de televiziune, inclusiv in productia "Harry Potter" (Mr.Ollivander), a fost premiat cu BAFTA si nominalizat de doua ori la premiile Oscar. Cel mai recent film în care a jucat este "Jackie" (2016), în care interpreteaza rolul parintelui Richard McSorley.

Actorul, născut pe 22 ianuarie 1940, aproape de Chesterfield, a fost înnobilat de regina Elisabeta a II-a în anul 2014.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.