Actorul David Arquette s-a căsătorit cu jurnalista Christina McLarty

Autor: Departamentul Life Postat la 13 aprilie 2015 243 afişări

Actorul american David Arquette s-a căsătorit duminică, într-o ceremonie intimă care a avut loc la Los Angeles, cu logodnica sa, jurnalista Christina McLarty, potrivit contactmusic.com.

Actorul, în vârstă de 43 de ani, şi logodnica sa, în vârstă de 33 de ani, s-au căsătorit într-o ceremonie intimă, la care au participat doar membri apropiaţi ai familiei şi câţiva prieteni, potrivit publicaţiei Us Weekly.

David Arquette şi Christine McLarty - care au împreună un băieţel în vârstă de 11 luni, Charlie West - s-au logodit în luna iulie a anului trecut, după o relaţie de trei ani, marcată de suişuri şi coborâşuri.

Actorul a cerut-o în căsătorie pe Christina McLarty la un restaurant din Malibu, alături de fiul lor, Charlie, şi de Coco, fiica în vârstă de 10 ani a lui David Arquette din căsătoria acestuia cu actriţa Courteney Cox.

Evenimentul a avut loc la câteva zile după ce Courteney Cox şi-a anunţat logodna cu chitaristul trupei Snow Patrol Johnny McDaid.

Arquette a divorţat de actriţa Courteney Cox în 2013, după o căsnicie de patru ani.

David Arquette, născut la 8 septembrie 1971, este un actor, regizor, producător şi scenarist american din familia de artişti Arquette. El a devenit cunoscut la sfârşitul anilor '90, după ce a jucat în câteva filme, dintre care se remarcă cele patru producţii din seria "Scream". De atunci, a jucat şi în câteva seriale de televiziune, inclusiv serialul "In case of Emergency". Pe lângă activitatea sa de actor, David Arquette a încercat şi cariera de wrestler profesionist, în anul 2000 intrând în competiţia "World Championship Wrestling", unde a câştigat chiar o centură la categoria grea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DAVID ARQUETTE,
CĂSĂTORIE,
/actualitate/actorul-david-arquette-s-a-casatorit-cu-jurnalista-christina-mclarty-14119357
14119357
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.