Activist de mediu atacat cu pietre în Bucovina, ofertat cu un post de consilier parlamentar AUR

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 10 decembrie 2020 103 afişări

Activist de mediu atacat cu pietre în Bucovina, ofertat cu un post de consilier parlamentar AUR

Daniel Bodnar, care a acuzat că a fost atacat de hoţii de lemne în Bucovina, a primit propunerea de a deveni consilier parlamentar pe probleme care ţin de pădurile României din partea copreşedintelui AUR George Simion.

„Bunul meu prieten, Bodnar Daniel, atacat cu pietre de hoţii de lemne Ca viitor deputat, cer intervenţia urgentă a autorităţilor, prea ocupate să reprime proteste. Totodată, îi ofer lui Daniel, dacă doreşte, postul de consilier parlamentar pe probleme care ţin de pădurile României, fără a renunţa la independenţa lui, fără să se înscrie în AUR”, scrie pe Facebook George Simion.

Activistul civic pentru stoparea tăierii abuzive a pădurilor din Bucovina Daniel Bodnar a povestit, miercuri seară, într-un live pe Facebook în care a izbucnit în plâns, cum a fost atacat şi umplut de sânge de „mafia lemnului”, iar geamurile maşinii la volanul căreia se afla i-au fost sparte cu pietre.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
activist,
mediu,
simion

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.