Această carte a fost declarată ca fiind cea mai bună carte de business a anului

Postat la 01 decembrie 2016 117 afişări

Această carte a fost declarată ca fiind cea mai bună carte de business a anului

Cartea The Man Who Knew, a lui Sebastian Mallaby, a câştigat anul acesta premiul pentru Cea mai bună carte de business, oferit de Financial Times şi McKinsey.  The Man Who Knew: The Life and Times of Alan Greenspan este o nouă biografie bazată pe cinci ani de cercetare şi acces la Greenspan, în care Sebastian Mallaby prezintă o versiune nuanţată a uneia dintre cele mai influente personaje ale secolului 20, şi o avertizare pentru viitor. Povestea lui Greenspan, potrivit lui Mallaby, este o poveste a finanţelor modern, cu părţile lor bune şi rele.

Fostul preşedinte al Rezervei Federale Americane, Alan Greenspan, a fost aplaudat şi numit un ”maestro” omnipotent al economiei Statelor Unite, însă reputaţia sa a suferit puternic în urma crizei financiare din 2008.

Mallaby a fost de două ori finalist în cursa pentru câştigarea unui premiu Pulitzer, scrie pentru Washington Post şi este autorul mai multor cărţi care s-au bucurat de un succes internaţional, inclusiv best-sellerul Mai mulţi bani decât Dumnezeu. Cartea sa The Man Who Knew a câştigat premiul Cartea de Business a Anului, oferit de Financial Times şi McKinsey.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.