ACCIDENT în lanţ în centrul Capitalei: Cinci persoane au fost rănite

Autor: Andrei Dumitrescu, Elvira Gheorghita Postat la 19 august 2014 74 afişări

Cinci persoane au fost rănite, marţi, în urma unui accident rutier în lanţ, produs în centrul Capitalei, a declarat, pentru MEDIAFAX, coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa.

Potrivit medicului Bogdan Opriţa, patru dintre persoanele rănite au refuzat să meargă la spital, iar o alta a fost transportată, cu o ambulanţă SMURD, la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, pentru investigaţii, în condiţiile în care a fost rănită la cap.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău, a declarat că accidentul în lanţ a avut loc pe bulevardul Lascăr Catargiu. Din primele cercetări, poliţiştii rutieri au stabilit că principalul vinovat pentru producerea accidentului este un şofer care s-a aplecat după telefon şi nu a observat faptul că şoferul care conducea autoturismul din faţă a pus frână.

Circulaţia nu a fost oprită în urma accidentului, a precizat Andrei Codău.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ACCIDENT,
RĂNIŢI,
SPITAL
/actualitate/accident-in-lant-in-centrul-capitalei-cinci-persoane-au-fost-ranite-13113547
13113547
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.