A murit unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din România. El a fondat cel mai mare producător de vinuri de pe piaţa din România

Autor: Laura Buciu Postat la 10 martie 2021 1103 afişări

A murit unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din România. El a fondat cel mai mare producător de vinuri de pe piaţa din România

Liviu Octavian Necşulescu, fondatorul Jidvei, cea mai mare companie de vinuri din România, a murit la vârsta de 91 de ani. Originar din Brăila, cu afaceri în judeţul Alba, el va fi înmormântat la Constanţa.

Reprezentanţii Jidvei au anunţat, miercuri, pe pagina de Facebook, faptul că Liviu Necşulescu, „neostenitul <domn Liviu> cum îl ştim toţi cei care am avut bucuria de a-l cunoaşte sau de a-l întâlni, a plecat dintre noi spre zări mai senine, într-o zi cu soare blând de primăvară”.

Liviu Necşulescu a murit marţi, la vârsta de 91 de ani.

El a început afacerea „Jidvei” în 1999, când a cumpărat o parte din fosta Întreprindere Agricolă de Stat Jidvei.

După ce a preluat podgoria Jidvei, Necşulescu a cumpărat dealuri de la ţărani, pentru a le planta cu viţă de vie.

În timp, Jidveiul a devenit cel mai vândut vin alb sec din ţară.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
jidvei,
necşulescu,
vin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.