9 trucuri care scad garantat consumul cu 30% şi cresc economiile tale cu 2.000 de lei pe an. Regulile 2,8 şi 9 sunt esenţiale

Postat la 21 mai 2017 3792 afişări

Nu e neapărat nevoie să cumperi o maşină nouă pentru a-ţi reduce consumul de carburant în mod semnificativ. Trebuie doar să fii atent la anumite lucruri pe care le faci greşit şi să iei măsuri în consecinţă.

9 trucuri care scad garantat consumul cu 30% şi cresc economiile tale cu 2.000 de lei pe an.  Regulile 2,8 şi 9 sunt esenţiale

Diferenţele pot fi foarte mari, chiar la aceeaşi maşină, în funcţie de modul în care se comportă şoferul, iar economiile pot depăşi 1-2.000 de lei anual, în funcţie de cât de mult mergi cu maşina. Ideea de bază a unui condus economic este, să pierzi cât mai puţin din energia maşinii.

IATĂ AICI CELE 9 TRUCURI CARE ÎŢI ADUC 2.000 DE LEI LA SFÎRŞITUL ANULUI PRIN ECONOMIA DE COMBUSTIBIL

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.