2017, anul Cocoşului de Foc în zodiacul chinezesc: Va fi un an al siguranţei

Postat la 28 ianuarie 2017 1998 afişări

Anul Cocoşului de Foc, în care chinezii intră astăzi, va fi un an al siguranţei, în care vor avea succes cei care vor să se dezvolte, chinezii fiind convinşi că vor primi, în Anul Cocoşului, exact ceea ce merită.

2017, anul Cocoşului de Foc în zodiacul chinezesc: Va fi un an al siguranţei

Directorul Institutului Confucius din cadrul Universităţii Lucian Blaga din Sibiu, Song Shaofeng, a declarat că anul Cocoşului de Foc va fi anul echilibrului. „Este un an al echilibrului, un an al siguranţei. Anul Cocoşului de foc va fi un an pentru cei ce vor să se dezvolte. Înainte de a intra în noul an, am curăţat casele, am cumpărat haine noi, ne-am plătit datoriile, totul pentru un nou început, pentru noul an”, a declarat Song Shaofeng, directorul Institutului Confucius din Sibiu.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
chinezi,
foc,
echilibru,
succes,
siguranta,
declaratii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.