15 metode de a „nu lăsa pe mâine ce poţi face azi” (GALERIE FOTO)

Autor: Matei Postat la 09 august 2012 47 afişări

Amânările au devenit din ce în ce mai frecvente, mai ales de când Facebook, Twitter şi Pinterest sunt la un click distanţă. Când vine vorba de amânarea muncii, procrastinarea sau tendinţa de a lăsa lucrurile pentru mai târziu ne costă scump.

"Produsul intern brut al SUA ar creşte cu 50 de miliarde de dolari dacă notificarea care îi anunţă pe oameni că au primit un e-mail ar dispărea", spune pentru Associated Press Piers Steel, profesor asociat la Universitatea din Calgari.

Înţelegerea cauzelor şi tentaţiilor procrastinării este primul pas pentru eliminarea acestora. Iată 15 metode de a le eradica, oferite de siteurile Psychology Today, WebMD şi Lifehack:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
amanare,
decizii,
angajati
/actualitate/15-metode-de-a-nu-lasa-pe-maine-ce-poti-face-azi-galerie-foto-9931542
9931542
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.