105 Cele mai puternice femei din business: Andreea Moldovan, general manager, Avon SEE

Postat la 15 iulie 2020 523 afişări

„Tinerelor care îşi încep acum parcursul profesional le-aş spune ceea ce le sfătuiesc şi pe cele două fiice ale mele. Să aibă încredere în ele, să facă alegerile cu inima. Atunci când faci ceea ce-ţi place ai mult mai multe şanse să reuşeşti. Să nu renunţi niciun moment la visurile tale şi să ai curaj să le urmezi!”

105 Cele mai puternice femei din  business: Andreea Moldovan, general manager, Avon SEE

„În anul 2019 am avut cea mai frumoasă creştere din regiune pe categoria Skin Care, categorie care a fost şi este în continuare în focul nostru. O altă realizare de care sunt foarte mândră este campania Her Story, în care o avem ca partener şi ambasador pe Simona Halep, şi prin care celebrăm femeile din România şi le încurajăm să-şi împărtăşească poveştile lor de viaţă şi în felul acesta să devină o sursă de inspiraţie pentru întreaga comunitate”, îşi descrie Andreea Moldovan principalele realizări pe care le-a avut alături de echipa pe care o conduce. Pentru anul în curs ea şi-a propus continuarea seriei de inovaţii de produs, dar şi lansarea unor campanii „care să valorizeze şi să le facă viaţa mai frumoasă femeilor”, un alt obiectiv fiind proiectele de CSR. În opinia Andreei Moldovan, „fiecare avem calităţile noastre, atât femeile, cât şi bărbaţii, şi suntem de multe ori complementari”. Ea adaugă că cele mai performante echipe pe care le-a cunoscut aveau o foarte bună „balanţă de gen’’. „Eu cred că femeile sunt mai intuitive, mai empatice prin natura lor şi au capacitatea să facă mult mai multe lucruri în acelaşi timp”, spune executivul de la Avon.

Profilul Andreei Moldovan a apărut în anuarul 105 CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN BUSINESS, publicat în luna martie.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.