100 Tineri manageri de top. Magda Miu, Adobe Systems Romania

Postat la 18 octombrie 2023 187 afişări

100 Tineri manageri de top. Magda Miu, Adobe Systems Romania

Engineering Manager Adobe Systems Romania, 35 de ani


Cifră de afaceri (2022): +367,3 mil. lei

Număr de angajaţi*: 946

*numărul mediu de angajaţi în 2022


Magda Miu lucrează în prezent ca engineering manager la Adobe. Entuziasmul şi pasiunea ei pentru tehnologie şi leadership au ajutat-o în cei 13 ani de experienţă să construiască echipe performante şi produse de succes, dar şi să fie implicată în comunităţi tech internaţionale ca mentor, speaker sau trainer.

O viziune pentru viitor:

Empatia şi siguranţa psihologică sunt în prezent două calităţi de bază în leadership şi cred cu tărie că vor continua să îşi păstreze din importanţă şi în viitor. Conform studiilor, siguranţa psihologică este o condiţie esenţială în a construi echipe care au performanţă şi presupune împletirea a trei elemente: respect, încredere şi permisiune. În acest spaţiu sigur, oamenii pot adresa întrebări, pot propune idei, îşi expun greşelile şi lucrurile învăţate sau îngrijorările, contrazic ideile celorlalţi într-un mod constructiv.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.