100 Tineri manageri de top. David Sebastian Stein, Signium - Stein & Partner

Postat la 01 noiembrie 2023 56 afişări

100 Tineri manageri de top. David Sebastian Stein, Signium - Stein & Partner

Managing partner Austria & România Signium - Stein & Partner, 36 de ani


David Sebastian Stein & Partner, membră a Signium şi AESC, a fost înfiinţată în 1994 în Bucureşti şi de atunci a rămas o firmă de consultanţă de top trei în executive search şi consiliere în leadership în România. Stein & Partner operează din cele două sedii centrale din Viena şi Bucureşti şi din subsidiare şi parteneriate locale din regiune.

O viziune pentru viitor:

„În viitor, companiile trebuie să devină mai inovatoare atunci când trebuie să îşi stabilească şi să comunice viziunea către salariaţi, pentru că atenţia angajaţilor va fi «furată» din ce în ce mai mult de reţelele sociale inteligente şi de alte tipuri de divertisment, într-un context în care automatizarea îşi face tot mai mult loc în sarcinile uzuale de serviciu ale oamenilor.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.