100 Tineri manageri de top. Cristina Andrieş, eSolutions: „Leadershipul nu are o fişă a postului”

Postat la 15 octombrie 2023 229 afişări

100 Tineri manageri de top. Cristina Andrieş, eSolutions: „Leadershipul nu are o fişă a postului”

Big Data Division Manager eSolutions, 36 de ani


Cifră de afaceri (2022): +32 mil. lei

Număr de angajaţi: 119


Cristina Andrieş este big data division manager la eSolutions, atribuţiile sale fiind de coordonare a unei echipe şi a unui portofoliu de proiecte care reprezintă aproximativ 10% din ceea ce înseamnă eSolutions. S-a alăturat echipei eSolutions în 2019, după ce a petrecut 12 ani în industria de retail, acoperind roluri din zona de achiziţii, manager de proiecte IT sau product owner. Cu o experienţă solidă în project management şi business planning, ea contribuie activ la dezvoltarea liniei de servicii de big data oferite de eSolutions pentru diferite pieţe din Europa.

O viziune pentru viitor:

„Leadershipul nu are o fişă a postului, ci este un efect al caracterului, educaţiei şi principiilor unei persoane. Acest mindset m-a ajutat să traversez toate schimbările de mediu şi cred că rămâne la fel de relevant şi în viitor, indiferent de cum se arată contextul. Cu precădere, în acest moment, care reprezintă un mare punct de cotitură al umanităţii, cred că abilităţile care vor deveni din ce în ce mai importante sunt comunicarea şi cercetarea. Va deveni din ce în ce mai important să extragem esenţa şi adevărul din toată marea de informaţii care sunt acum disponibile atât de uşor tuturor.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.