100 Tineri manageri de top. Andreea Iulia Kalisch, Cooperativa Fermierul Moroşan

Postat la 29 octombrie 2023 117 afişări

100 Tineri manageri de top. Andreea Iulia Kalisch, Cooperativa Fermierul Moroşan

Preşedintele consiliului de administraţie, Cooperativa Fermierul Moroşan, 39 de ani


Cifră de afaceri (2022): > 2,6 mil. lei

Profit net: + 340.000 lei


Asolventă a Facultăţii de Drept şi a unui master în drepturile omului, a intrat ca asociat în firmă în urmă cu patru ani. În primă fază, avea intenţia să aducă know-how pe linie tehnologică, însă a preluat tot mai multe responsabilităţi. Afacerea, desfăşurată prin intermediul firmelor Fermierul Moroşan şi Agroverse (reunite în Cooperativa Fermierul Moroşan), se axează pe producţia de roşii ecologice, care sunt produse în două sere de 18.000 mp şi sunt vândute în Lidl, Kaufland şi Mega Image. „În agricultură descoperi perfecţiune. Nu trebuie să cauţi să perfecţionezi, ci doar să cunoşti echilibrele şi să le menţii, pe cât posibil. E fascinant echilibrul unui ecosistem”, spune ea.

O viziune pentru viitor:

 „În anii care vin ne vom concentra pe export. Provocarea cea mai mare în industria noastră o constituie încălzirea pe timp de iarnă. Ideal ar fi să plantăm în lunile de vară, când ies pe piaţă mărfurile micilor producători iar preţurile scad semnificativ, pentru a face livrări din septembrie până în vara anului următor.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.