100 Tineri manageri de top. Alina Câmpanu, BAT Trading

Postat la 16 octombrie 2023 89 afişări

100 Tineri manageri de top. Alina Câmpanu, BAT Trading

SEE Area Head of Combustibles BAT Trading, 39 de ani


Cifră de afaceri (2022): +12,7 mld. lei

Profit net: +134,8 mil. lei

Număr de angajaţi: 802


Alina Câmpanu are o vastă experienţă comercială şi de marketing în cadrul BAT, companie căreia i s-a alăturat în 2006. Ea şi-a început cariera în industria produselor tradiţionale din tutun şi a progresat ulterior către categoria de produse cu risc redus*.  A petrecut trei ani în cadrul companiei într-un rol internaţional de marketing la Londra, iar unul dintre punctele cheie din cariera sa a fost lansarea şi dezvoltarea în acea perioadă a brandului de ţigări electronice din portofoliul BAT pe piaţa vapingului din Marea Britanie, brand care a devenit lider de piaţă într-un timp foarte scurt. Ulterior, a coordonat dezvoltarea categoriei de produse pe bază de tutun încălzit în România şi Ucraina. În ultimii ani, a coordonat echipa regională de strategie şi planificare, iar acum are în responsabilitate portofoliul de produse tradiţionale ale companiei din aria Europa de Sud-Est din cadrul BAT.

O viziune pentru viitor:

„Indiferent de direcţia în care vor evolua lucrurile, îmi doresc ca în 2030 să lucrez în continuare cu o echipă numeroasă, într-o matrice complexă, cu responsabilităţi variate. Să gândim mai ambiţios, să fim mai provocatori, să fim mult mai agili. Tehnologia şi inovaţia ne vor ajuta, dar intuiţia şi chimia dintre oameni vor face în continuare diferenţa în rezultate. ”

*Bazat pe dovezile existente şi presupunând o trecere completă de la fumat la aceste produse, care nu sunt lipsite de risc şi provoacă dependenţă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.