Diferenta dintre teorie si practica

Postat la 02 iunie 2009 162 afişări

In timpul saptamanii, desktopul meu devine un soi de insectar al informatiilor; sunt stiri, bucati de articole sau articole intregi, studii universitare, declaratii, ziceri, atitudini si platitudini, tot ceea ce in timpul saptamanii m-a facut sa zambesc sau m-a enervat sau m-a facut sa exclam “uau”.

Acest puzzle colorat ma ajuta si ma inspira, de cele mai multe ori, sa scriu ce am de scris, se cheama, pompos si inutil-neinspirat, documentare. Or, la sfarsitul saptamanii trecute, documentarea mea, recolta saptamanii, insuma doua documente, se numeau “boc.doc” si “base.doc” (ultimul e cu “a”, daca mai este necesara precizarea).

 

Cand am devenit constient de asta am exclamat un “ups” inabusit si m-am gandit ca am o problema. Pentru ca documentele din aceasta clasa nu-mi ofera, de regula, cele mai grozave momente de inspiratie, ci au mai degraba rol de fundament pentru constructia textului.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
opinii,
editorial,
Dorin Oancea
/opinii/diferenta-dintre-teorie-si-practica-4479526
4479526
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.