Citeşte în noul număr Business Magazin din 22 septembrie 2014

Autor: Razvan Muresan Postat la 19 septembrie 2014 145 afişări

"Antreprenorul care a ocupat o stradă din Bucureşti" este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune din 22 septembrie. Citiţi în continuare ce alte articole vă recomandă redactorii revistei în noul număr.

COVER STORY: Antreprenorul care a ocupat o stradă din Bucureşti


AVIAŢIE: Supremaţia Wizz Air pe piaţa din România nu e o veste bună

Unul din trei pasageri care zboară în sau din România foloseşte avioanele roz ale Wizz Air. Americanii vor creşte numărul de pasageri şi în acest an, ajungând aproape de patru milioane de pasageri. Controlul pieţei de aviaţie către compania low-cost nu e neapărat o veste bună.


ANTREPRENORIAT: Cel mai bun milion de euro se face în familie


SPECIAL: Scoţia şi separatismul, ca simptom de epidemie geopolitică


TRANZACŢII: De ce a cumpărat Microsoft cel mai urât joc din lume


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay sau pe bază de abonament.


 

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/citeste-in-noul-numar-business-magazin-din-22-septembrie-2014-13304136
13304136
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.