Business Magazin vă prezintă OMUL ANULUI 2014. Povestea lui, în numărul special din 22 decembrie

Autor: Razvan Muresan Postat la 19 decembrie 2014 451 afişări

Business Magazin a acordat titlul „Omul Anului“ lui Andrei Dunca deoarece acesta reprezintă valorile susţinute de revistă în cei zece ani de apariţie: este tânăr, este antreprenor, este determinat şi a realizat un produs spectaculos şi vizionar, apreciat pe plan internaţional.

COVER STORY: Omul Anului 2014. Andrei Dunca

Andrei Dunca are 30 de ani şi a dezvoltat afacerea pentru care Facebook a plătit în iulie 2014 o sumă cuprinsă între 400 şi 500 de milioane de dolari, fiind cea mai spectaculoasă tranzacţie a anului şi prima achiziţie a gigantului social media din România.


EVENIMENT: Business Magazin a împlinit în 2014 zece ani de existenţă

Anul care se încheie a fost unul dintre cei mai plini din istoria de 10 ani a revistei: cele mai multe evenimente, cele mai multe cataloage, numere speciale, invitaţi, cluburi, “Meet the CEO” şi Storytellers, un întreg ansamblu de oameni, texte, imagini, fotografii şi filme menite să marcheze deceniul Business Magazin.


TEHNOLOGIE: Gadgeturile anului 2014. IT-ul a fost printre cele mai productive sectoare

Fiecare an aduce telefoane şi gadgeturi care încearcă să revoluţioneze piaţa de profil, însă principalele atracţii rămân produsele lansate de companii precum Apple, Samsung, Microsoft sau Google. 2014 nu a dezamăgit: de la iPhone 6 la Google Glass, tehnologia a fost încă o dată printre cele mai productive sectoare.


INTERNAŢIONAL: Evenimentele care au schimbat faţa lumii

Anul 2014 a fost marcat de evenimente care au schimbat profund peisajul politic şi economic la nivel mondial, de la anexarea peninsulei Crimeea de către Rusia, escaladarea atrocităţilor grupării stat islamic în Irak şi Siria şi epidemia de Ebola din vestul Africii şi până la prăbuşirea preţului petrolului şi a rublei ruseşti, stânjenitorul scandal Luxleaks care dezvăluie practicile fiscale dubioase ale marilor corporaţii şi măsurile neconvenţionale de stimulare economică adoptate de Banca Centrală Europeană pentru susţinerea zonei euro.


CLASAMENT: Cărţile anului 2014: de la o scânteie la cei care schimbă jocul

Topul de cinci plus una cărţi ale anului include, aşa cum este firesc pentru o revistă de afaceri, cărţile de economie, management şi dezvoltare personală primite la redacţie, pe care le-am recenzat şi ne-au plăcut; de fapt, ne-au plăcut cam toate, dar ne trebuia musai un top, aşa că am ales.

Urmărește Business Magazin

/media-marketing/business-magazin-va-prezinta-omul-anului-2014-povestea-lui-in-numarul-special-din-22-decembrie-13730417
13730417
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.