Business Magazin, ediţie tematică - Cum găseşti un partener de afaceri?

Postat la 29 aprilie 2015 216 afişări

Revista Business Magazin prezintă, în ediţia din 4 mai, o secţiune amplă despre participarea oamenilor de afaceri la forumuri şi prezentarea companiei la târguri şi expoziţii, ca una dintre cele mai folositoare metode de a găsi parteneri. Consultanţii de afaceri ne spun cât de utile şi eficiente sunt.

Ediţia tematică "Cum găseşti un partener de afaceri?" cuprinde informaţii despre participanţii care s-au înscris la Futurallia, care povestesc de ce au făcut acest lucru, dar şi informatii referitoare la participarea IMM-urilor româneşti la alte manifestări, deopotrivă forumuri, târguri, expoziţii.

Prezentăm avantajele şi dezavantajele acestor participări. Oferim şi informaţii despre organizarea de evenimente de afaceri în spaţii cum sunt Romexpo (unde are loc Futurallia), dar şi alte spaţii, ca Sala Polivalentă şi, într-un spectru mai larg, spaţiul expoziţional de la Koln.

Ediţia cuprinde opinii din partea asociaţiilor de producători (de carne şi mobilă), din partea ministerului economiei, care are un buget pentru sprijinirea companiilor în participarea la târguri. În plus, vom face referire şi la alte manifestări de tip forum, aşa cum este Cluj Innovation Day.


Proiect susţinut de

Ediţia tematică “Cum găseşti un partener de afaceri?” a revistei Business Magazin este disponibilă, începând cu 4 mai 2015, în reţelele Inmedio şi Relay.


Urmărește Business Magazin

/media-marketing/business-magazin-editie-tematica-cum-gasesti-un-partener-de-afaceri-14177850
14177850
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.