Tânăra de 34 de ani care conduce unul dintre cei mai mari dealeri de maşini de lux

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 31 august 2017 1372 afişări

Laura Bucur este director executiv la Porsche Inter Auto România, având în responsabilitate dealerii Porsche Bucureşti Vest 1 şi Porsche Bucureşti Vest 2 şi o echipă de 110 angajaţi.

Tânăra de 34 de ani care conduce unul dintre cei mai mari dealeri de maşini de lux

Ea a absolvit Universitatea Politehnică Bucureşti, Facultatea de Inginerie în Limbi Străine, începând să lucreze la Porsche Inter Auto încă din anul III de facultate, iniţial ca traducător de documentaţie tehnică, apoi ca asistent director service.

Ulterior, a preluat coordonarea personalului front-office din Service Porsche Bucureşti Nord, iar în perioada 2009-2013 a coordonat, alături de încă un coleg, întreaga activitate a unităţii, unul dintre cele mai mari service-uri ale Porsche Inter Auto. „Din 2013 am avut responsabilitatea de a pune pe roate primul service din România dedicat exclusiv mărcilor premium şi de lux ale concernului Volkswagen, respectiv Porsche Pipera. Am condus activitatea acestui service până la finele anului 2015, când am preluat funcţia actuală în zona de vest a Bucureştiului”, spune Laura Bucur.

Cea mai mare provocare a fost perioada de criză, pe care a trebuit să o gestioneze la Porsche Bucureşti Nord. „Am schimbat focusul de la gestionarea unui volum foarte mare de lucru şi de clienţi la a găsi soluţii pentru a asigura un volum constant de încărcare în service. Ne-am reinventat, am crescut paleta de servicii oferite şi am pus accentul pe creşterea calităţii serviciilor oferite şi pe dezvoltarea profesională a colegilor. Cred că toată echipa a înţeles mesajul şi am reuşit să traversăm cu bine acea perioadă mai dificilă.”

„La ambii dealeri Porsche Inter Auto din zona de vest - Porsche Bucureşti Vest 1 şi Porsche Bucureşti Vest 2 - unde reprezentăm mărcile Volkswagen, Audi, Skoda, Seat şi Das Weltauto, anul 2016 s-a caracterizat printr-o revigorare a vânzărilor de maşini noi şi second-hand şi o stabilizare a businessului de service. În 2017 ne aşteptăm să se menţină acest trend şi să creştem atât vânzările, cât şi calitatea serviciilor”, spune Laura Bucur.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.