Trei case din Bucureşti au luat foc din cauza unui transformator electric care s-a defectat

Postat la 29 august 2017 75 afişări

Trei incendii s-au produs, marţi, din cauza unui transformator electric care s-a defectat. Scurtcircuitul produs a afectat şi alte transformatoare din apropiere, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru a stinge focul din locuinţe. Nicio persoană nu a fost rănită.

Trei case din Bucureşti au luat foc din cauza unui transformator electric care s-a defectat

Incendiul s-a produs la un transformator electric de pe strada Toporaşi, din Sectorul 5 al Capitalei. Scurtcircuitul care s-a produs ulterior a generat avarierea parţială a reţelei şi deteriorarea altor transformatoare electrice din zonă.

Din cauza tensiunii de curent, trei case au fost afectate. La una dintre locunţe s-a produs un incendiu într-una dintre camere, la cea de-a doua au ars aproximativ 50 de metri pătraţi de acoperiş, iar la cea de-a treia casă a luat foc contorul electric, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Capitalei (ISU Bucureşti).

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.