Cele mai puternice femei din business: Anca Damour Carrefour Property România

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 05 mai 2016 1674 afişări

Cele mai puternice femei din business: Anca Damour Carrefour Property România

De peste cinci ani, Anca Damour conduce Carrefour Property România, divizia imobiliară a grupului francez.

Ea coordonează o echipă de peste 50 de oameni şi este responsabilă cu strategia de expansiune şi dezvoltare a retailerului pe piaţa din România, dar şi cu optimizarea portofoliului imobiliar. Are deopotrivă experienţă în domeniile juridic şi imobiliar şi consideră că evoluţia dinspre zona juridică spre cea imobiliară a fost normală. Având studii de drept şi ştiinţe politice în cadrul Universităţii Bucureşti, Facultatea de Drept, şi în cadrul Sciences PO-Institut des etudes politiques Paris, a fost recrutată de Carrefour încă de la terminarea studiilor la Paris.

Retailerul era la acel moment la începutul activităţii sale în România. În poziţia de director juridic, pe care a ocupat-o timp şase ani şi jumătate, a avut ocazia de a fi implicată în toate liniile de business ale companiei, atât din punct de vedere comercial, cât şi imobiliar.

Din ianuarie 2009 s-a alăturat diviziei imobiliare a retailerului francez în România, Carrefour Property România, pe poziţia de director de dezvoltare, iar din februarie 2011 este director general.

Urmărește Business Magazin

/lideri/cele-mai-puternice-femei-din-business-anca-damour-carrefour-property-romania-15276727
15276727
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.