Noul şef al Dacia vorbeşte în premieră despre planurile celui mai mare exportator din România

Autor: Razvan Muresan Postat la 13 ianuarie 2014 560 afişări

Noul şef al Dacia vorbeşte în premieră despre planurile celui mai mare exportator din România

Nicolas Maure este de la 1 ianuarie 2014 noul CEO al DACIA ŞI RENAULT ROMÂNIA şi îl urmează în funcţie pe francezul Jerome Olive. Iată agenda sa de business în acest an:

Punctul principal pe agenda mea din 2014 este satisfacţia clienţilor noştri: trebuie să ne canalizăm toată energia pentru a proiecta, a fabrica şi a vinde maşini adaptate nevoilor clienţilor nostri, din punctul de vedere al performanţei, costurilor şi calităţii.

Proiectele Grupului Renault în România: după câteva săptămâni petrecute în România în decembrie, voi continua şi în ianuarie analiza aprofundată a proiectelor comerciale şi industriale, pentru a putea asigura continuitatea acestora şi dezvoltarea activităţilor în România, care sunt esenţiale pentru Grup.

Cunoaşterea României, a economiei, pieţei auto şi a mediului de afaceri: am petrecut trei ani în România, între 2006 şi 2008, dar, în cele câteva zile pe care le-am petrecut aici în decembrie,  am constatat că între timp ţara s-a schimbat mult. Este important să cunosc şi să înteleg ţara şi actorii principali pentru a putea lua cele mai bune decizii pentru businessul nostru.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nicolas maure,
dacia,
agenda,
manager,
2014
/cover-story/noul-sef-al-dacia-vorbeste-in-premiera-despre-planurile-celui-mai-mare-exportator-din-romania-11889231
11889231
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.