Agenda celor mai puternici CEO în 2013 - Oscar Marques, Martifer Solar România

Autor: Anca Barbulescu Postat la 25 februarie 2013 408 afişări

Business Magazin a decis să-i întrebe pe conducătorii companiilor care sunt cele mai importante trei puncte de pe agenda lor de afaceri în acest an.

Mai mult decât oricând, în 2013, toate companiile din România se vor confrunta cu provocări majore şi complexe, care vor determina în mod clar strategiile şi orientarea managementului acestora. Industria energiei solare nu va face excepţie de la această tendinţă şi, pentru a asigura o activitate sustenabilă şi performantă, încercăm să abordăm în mod corect aspectele cheie care pot determina succesul sau insuccesul fiecărei strategii, şi aici ne referim la abordarea legată de piaţa industriei, micro-piaţă, precum şi abordarea macro la nivel naţional şi internaţional, deosebit de importantă pentru o economie deschisă şi în curs de dezvoltare precum cea a României.

Pentru 2013 preconizăm o creştere a activităţii noastre pe această piaţă, impulsionată de principii de parteneriat solide în relaţia cu clienţii noştri, astfel asigurând sustenabilitatea pe termen lung a operaţiunii şi poziţionându-ne ca un actor de referinţă pe piaţa energiei solare din România, unde dorim să performăm pe termen lung.

De asemenea, intenţionăm să fim o voce activă în domeniu, să ne implicăm în dezbateri şi consultări cu autorităţile relevante şi să contribuim cu experienţa noastră la realizarea unui mediu de afaceri şi legislativ mai stabil în România, spre deosebire de politicile pe termen scurt care proliferează în perioadele de criză financiară, cum este cea pe care încă o traversăm.

În final, dar nu în ultimul rând, am dori să dezvoltăm nivelul de conştientizare publică şi responsabilitate socială al românilor în ceea ce priveşte mediul înconjurător şi dezvoltarea sustenabilă a ţării, sprijinind schimbarea de la o economie "cu costuri reduse" la o economie "cu emisii reduse de carbon".


Oscar Marques conduce Martifer Solar România.

Urmărește Business Magazin

/cover-story/agenda-celor-mai-puternici-ceo-in-2013-oscar-marques-martifer-solar-romania-10595263
10595263
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.