Vodafone România îşi extinde acoperirea serviciilor de roaming 4G la 40 de ţări

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 27 ianuarie 2015 223 afişări

Vodafone îşi extinde acoperirea internaţională la 40 de ţări, după ce adaugă Mexic, Hong Kong, Estonia, Filipine, Arabia Saudită, Luxemburg şi Oman pe lista ţărilor cu roaming 4G.

Vodafone România îşi extinde acoperirea serviciilor de roaming 4G la 40 de ţări

“Oferim şi utilizatorilor din străinatate care călătoresc în România acces la reţeaua avansată 4G a Vodafone România, certificată în multiple rânduri”, a spus Ravinder Takkar, CEO al Vodafone România.

Vodafone este primul operator din România care a lansat serviciile de roaming 4G, în noiembrie 2013. Lista completă a ţărilor în care serviciile de roaming 4G sunt active este disponibilă pe site-ul companiei.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, cu aproximativ 438 de milioane de clienţi, la 30 septembrie 2014. Vodafone are divizii în 30 de ţări de pe cinci continente şi peste 50 de reţele partenere în întreaga lume.

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/telecom/vodafone-romania-isi-extinde-acoperirea-serviciilor-de-roaming-4g-la-40-de-tari-13788025
13788025
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.