Andi Paraschivescu: Mândria de a (te) dezvolta local

Postat la 15 decembrie 2022 54 afişări

Andi Paraschivescu: Mândria de a (te) dezvolta local

Vârstă: 38 de ani

Funcţie: acţionar şi software architect

Companie: i-Tom Solutions

Cifră de afaceri (2021): 4,1 mil. lei

Număr de angajaţi: 16

Experienţă: Are studii universitare şi un masterat urmat la Facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică (A.S.E.). Din 2007 face parte din echipa i-Tom Solutions, unde a fost implicat în toate procesele întreprinse pentru dezvoltarea companiei.


Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?                       

O medalie de participant la Iron Man sau de ce nu, o cafenea de specialitate pentru IT-işti. Din punct de vedere profesional îmi doresc ca i-Tom Solutions să fie listată la Bursă.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Am o familie frumoasă. Împreună cu soţia avem un băieţel care ne ţine mereu activi. Sunt mândru că fac parte dintr-o firmă 100% românească şi că am ales să dezvoltăm produse proprii, în loc să facem outsourcing sau suport pentru companii multinaţionale.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

Sunt destul de mulţumit de viaţa mea de până acum, aşa că i-aş acorda un rating foarte bun. Există totuşi câteva nemulţumiri legate de agitaţia şi aglomeraţia din Bucureşti, mi-ar fi plăcut mai mult să locuiesc într-un oraş mai liniştit, înconjurat de natură, aşa că îi vor acorda ratingul 9.

Cine este mentorul tău?                                                         

Sunt o persoană care se ghidează mereu după principiile şi valorile pe care le-am descoperit la părinţii mei, ei sunt pentru mine un exemplu. În plus, am câţiva prieteni buni la sfatul cărora apelez atunci când am de luat decizii importante.

Ce te motivează?          

Îmi place să găsesc soluţii disruptive în dezvoltarea produselor companiei. Acest lucru este o sursă de motivaţie şi entuziasm pentru mine.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre? 

Agilitatea şi flexibilitatea la adaptare. În această perioadă se produc multe schimbări într-un ritm din ce în ce mai alert. Aşa cum pandemia ne-a forţat să improvizăm şi să grăbim adoptarea unor măsuri care înainte erau considerate excepţii, situaţia actuală ne arată că acestea sunt noul normal.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tehnologie,
Andi Paraschivescu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.