Primul eveniment Club Business Magazin

Postat la 01 aprilie 2014 58 afişări

Business Magazin dezbate teme de actualitate la masă cu cei mai competenţi manageri şi antreprenori din diferite domenii de activitate.

Primul eveniment Club Business Magazin

Clubul BUSINESS Magazin este un eveniment cu frecvenţă lunară, la care participă un număr restrâns de invitaţi.

Evenimentul constă într-o întâlnire între 4-6 dintre cei mai reprezentativi membri ai comunităţii de business implicaţi într-un anumit domeniu şi dezbaterea unor teme de interes, în prezenta unui public de 40-50 de persoane.

Întâlnirile sunt moderate de un redactor specializat BUSINESS Magazin şi au loc dimineaţa, într-un cadru informal, ce permite schimbul de idei, împărtăşirea experienţelor şi networking-ul. Subiectul dezbaterii este stabilit înainte de fiecare ediţie în parte în funcţie de subiectele “fierbinţi” din fiecare perioadă.

Concluziile discuţiilor purtate sunt reflectate editorial în următoarea ediţie BUSINESS Magazin.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
business magazin,
club,
eveniment,
dezbatere
/bm-10-ani/primul-eveniment-club-business-magazin-12483771
12483771
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.