AVIONUL DISPĂRUT: Malaysia va publica un raport de anchetă privind zborul MH370

Postat la 25 aprilie 2014 44 afişări

Malaysia va publica săptămâna viitoare un raport preliminar privind dispariţia avionului de tip Boeing 777 aparţinând companiei aeriene Malaysia Airlines, a anunţat premierul Najib Razak, al cărui Guvern a fost criticat dur pentru lipsa de transparenţă în cadrul anchetei.

AVIONUL DISPĂRUT: Malaysia va publica un raport de anchetă privind zborul MH370

 "Am cerut unei echipe de experţi să studieze acest raport şi probabil că va fi publicat săptămâna viitoare", a declarat premierul într-un interviu pentru CNN, difuzat joi.

Guvernul malaysian nu a dezvăluit nimic, până în prezent, din ancheta pe care a efectuat-o asupra dispariţiei zborului MH370 pe 8 martie, care rămâne în continuare fără explicaţie.

Avionul avea 239 de persoane la bord, malaysieni şi chinezi, în principal, şi efectua o legătură pe ruta Kuala Lumpur-Beijing.

După ce şi-a schimbat ruta în direcţia opusă dintr-un motiv necunoscut, la o oră de la decolare, MH370 s-ar fi prăbuşit în sudul Oceanului Indian, la aproximativ 1.600 de kilometri nord-vest de Perth, un oraş situat pe coasta de vest a Australiei, potrivit unor date prin satelit.

În pofida unor operaţiuni uriaşe de căutare, implicând avioane, nave şi un robot submarin, nu s-a găsit nicio urmă a avionului.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/avionul-disparut-malaysia-va-publica-un-raport-de-ancheta-privind-zborul-mh370-12523059
12523059
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.