Vacanţe pe neve

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 11 noiembrie 2017 59 afişări

Atunci când eşti atât de bogat încât să laşi în seama altora detaliile legate de organizarea vieţii profesionale şi personale, poţi ajunge să nu mai doreşti să-ţi baţi capul nici măcar cu o chestiune cum ar fi alegerea locului în care să-ţi petreci vacanţa, pentru că se găseşte cineva care să se ocupe şi cu asta

Vacanţe pe neve

Aşa au apărut companii ca Wix Squared sau Extraordinary Adventure Club, care să le rezolve problema, scrie The Telegraph, oferind un serviciu numit ”mystery travel“.

Clienţii nu trebuie decât să precizeze bugetul, să spună ce le place şi nu le place şi cam ce aşteptări au, după care sunt înştiinţaţi unde şi la ce oră să se prezinte cu bagajul, în cazul Wix Squared, în timp ce Extraordinary Adventure Club nici măcar nu le spune clienţilor unde vor merge în vacanţă şi ce vor face acolo, iar publicul său ţintă îl reprezintă fie cei care au avut o afacere şi au vândut-o şi nu ştiu încotro s-o apuce, fie cei care vor să ia o pauză ceva mai lungă.

Ca atare, programele sale sunt gândite ca nişte călătorii transformatoare cu scopul dezvoltării personale, ce durează cel puţin şase luni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vacanta,
refuz,
alegere,
clienti,
club,
ocupare,
organizare,
viata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.