Mihai Daraban a fost reales în funcţia de preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României

Postat la 10 noiembrie 2017 50 afişări

Adunarea Generală a membrilor Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) a ales vineri organele de conducere ale CCIR pentru următorul mandat de 5 ani. Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, a fost reales în fruntea CCIR cu unanimitate de voturi.

Mihai Daraban a fost reales în funcţia de preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României

„Obiectivul nostru este de a sprijini companiile româneşti şi de a asigura un dialog real între mediul de afaceri şi autorităţi. Sistemul cameral deţine cea mai puternică infrastructură de afaceri la nivel naţional, pusă la dispoziţia companiilor membre din toată ţara. Vom promova în discursul public temele de interes major pentru firmele din România: nevoia de predictibilitate a deciziilor guvernamentale, simplificarea legislaţiei, reducerea birocraţiei, stimularea investiţiilor şi - un lucru extrem de important - optimizarea cheltuielilor publice. Fără o optimizare a cheltuielilor, domenii vitale precum educaţia, sănătatea sau infrastructura, nu vor putea beneficia de nivelul necesar de investiţii publice”, a declarat Mihai Daraban.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.