Politist de ocazie

Postat la 17 noiembrie 2009 10 afişări

Recomandarea PRO Video din acest numar, “Fii pe faza si raporteaza!” (“Observe and Report”) este povestea lui Ronnie (Seth Rogen – “Funny People”, “Kung Fu Panda”, “Knocked Up”), seful agentilor de securitate din Forest Ridge Mall.

Desi zilnic pune foarte mult suflet in rezolvarea problemelor create de hoti, skateri si clienti nervosi, visul lui Ronnie este acela de a deveni politist adevarat. Ocazia de a demonstra ceea ce poate apare atunci când mallul pare sa fie terorizat de un exhibitionist. Dorinta sa de afirmare nu este insa si pe placul detectivului Harrison (Ray Liotta), trimis sa faca cercetari la fata locului si care incepe un adevarat razboi personal. Insa acum Ronnie este mai hotarât ca niciodata sa câstige, mai ales ca are sansa de a cuceri si inima frumoasei Brandi (Anna Faris), o casierita de la raionul de cosmetice, care nu ii acorda prea multa atentie. "Fii pe faza si raporteaza!" este o comedie cu o mare varietate de personaje, plina de umor tipic american.

FII PE FAZA SI RAPORTEAZA!

ACTORI PRINCIPALI: RAY LIOTTA, ANNA FARIS

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DVD,
Politisti de ocazie,
film,
/arta-si-societate/panorama/politist-de-ocazie-5111802
5111802
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.