Gaseste-mi iubirea

Postat la 19 iulie 2010 14 afişări

Newyorkezii care doresc sa-si intalneasca marea iubire, dar sunt prea ocupati cu cariera sunt invitati sa nu dispere daca le lipseste timpul sa-si caute perechea, pentru ca exista intreprinzatori gata sa le puna la dispozitie personal care sa o faca in locul lor.

Site-ul e-cyrano.com, inspirat de celebrul Cyrano de Bergerac, care in piesa lui Edmond Rostand scria scrisori de dragoste in locul prietenului sau aristocrat, le ofera celor interesati posibilitatea inchirierii unui asistent virtual care sa-i ajute sa se puna in valoare pe site-uri matrimoniale.

Pentru un pachet "executive", care costa 400 de dolari, plus 1.200 tariful lunar daca se doreste pastrarea asistentului, clientul este invatat ce si cum sa scrie pe site-urile frecventate de cei ce-si cauta jumatatea; in plus, asistentul triaza si raspunsurile primite la profilul clientului.

Alta firma, Target Love, isi invata clientii care platesc 329 de dolari principii de marketing, care sa-i ajute sa iasa in evidenta pe site-urile matrimoniale, dupa o discutie purtata cu un consultant. Cel mai ieftin serviciu oferit este cel de consultanta foto, unde, pentru suma de 15 dolari, clientului i se recomanda cea mai potrivita imagine pentru profil.

Cei interesati de asemenea servicii le apreciaza, deoarece pentru ei cel mai stresant moment al cautarii online a unui partener il reprezinta tocmai intocmirea propriului profil virtual, de care se ocupa contra cost acesti intreprinzatori.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
new york,
dating,
online
/arta-si-societate/panorama/gaseste-mi-iubirea-6585340
6585340
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.