Furia trece cu bataie

Postat la 26 iulie 2010 10 afişări

Furie? Stres? Veniti la noi ca sa scapati de ele! Aceasta este deviza unui mall din China, care a creat o zona speciala unde clientele au posibilitatea de a distruge diverse obiecte pentru a-si descarca nervii.

Zona special amenajata pentru clientele furioase, in special studente si persoane care fac munca de birou, este impartita in cateva arii mai mici, pe modelul unui apartament, avand camera de zi si dormitor, utilate cu tot ce trebuie. Ideea, dupa cum explica un oficial al mallului, este de a le face sa se simta ca acasa, oferindu-le in plus posibilitatea de a distruge tot ce vor. Se are in vedere si amenajarea unei bucatarii, cu electrocasnice cu tot, in acelasi scop.

Clientele au libertatea de a-si varsa nervii pe orice obiect din zona pusa la dispozitia lor. Echipate cu casti si manusi si inarmate cu o bata, pot sparge televizoare sau telefoane cumparate la mana a doua de proprietarii mallului sau pot arunca cu farfurii si administra o mama de bataie pernelor.

Fiecare are la dispozitie un minut ca sa-si descarce furia, iar motivul principal care le aduce in aceasta stare de obicei nu il reprezinta relatiile amoroase, ci starea economiei si frustrarile produse de incercarile de gasire a unui loc de munca.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
china,
mall,
marketing,
/arta-si-societate/panorama/furia-trece-cu-bataie-6691416
6691416
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.