Doamna si majordomul

Postat la 05 iulie 2010 28 afişări

Dezvaluiri recente care arata ca Liliane Bettencourt (87 de ani), mostenitoarea afacerii L’oréal, ar fi vinovata de pacate in fata fiscului arunca o pata asupra imaginii uneia dintre cele mai cunoscute personalitati din Franta.

Informatiile date publicitatii de curand in presa provin din inregistrari secrete facute de catre majordomul Lilianei Bettencourt, din care reiese ca doamna - cea mai bogata femeie din Franta, cu o avere estimata la 10 miliarde de euro - ar fi avut bani ascunsi de ochii fiscului (80 de milioane de euro intr-un cont elvetian).

Si mai prost a picat faptul ca sotia ministrului muncii, Eric Woerth, s-a aflat pe statele de plata ale doamnei Bettencourt, in conditiile in care ministrul se angajase solemn sa elimine frauda fiscala. Aceste informatii vin in sprijinul celor sustinute de fiica Lilianei Bettencourt, Françoise Meyers-Bettencourt, care considera ca mama ei nu mai este capabila sa se ocupe de averea familiei.

Fiica invoca si darurile in valoare de un miliard de euro cu care miliardara ei mama l-ar fi rasfatat pe un prieten fotograf, François-Marie Banier. Procesul intentat lui Banier de catre Françoise Meyers-Bettencourt este in plina desfasurare.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/panorama/doamna-si-majordomul-6481679
6481679
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.