Carti si capitole de vanzare

Postat la 26 mai 2009 16 afişări

Un site specializat in gazduirea a diverse documente si carti scanate isi propune sa devina un iTunes al cartilor.

Site-ul Scribd.com pe care utilizatorii pot posta pentru uz public diverse documente, de la prezentari de marketing pentru companii la carti intregi scanate, intentioneaza sa profite de cresterea numarului celor ce detin dispozitive de lectura in format electronic, deschizand o librarie de e-book-uri.

 

Autorii care isi vor distribui lucrarile prin intermediul Scribd vor putea decide pe ce fel de dispozitive vor sa fie cititi (cu cititoare de carti electronice sau smartphone-uri) sau daca lucrarile lor vor fi protejate sau nu la copiere si imprimare. Totodata, ei vor putea sa-si stabileasca singuri pretul, din care vor pastra 80%, o suma mai mare decat in cazul altor metode de publicare de e-book-uri. Scribd.com spera ca astfel sa devina un fel de iTunes al cartilor.

 

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/panorama/carti-si-capitole-de-vanzare-4454501
4454501
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.