Amendă uriaşă pentru un restaurant care servea mâncarea într-un mod care câştigă teren şi în România

Postat la 08 ianuarie 2018 292 afişări

Un restaurant a fost amendat cu 50.000 de lire pentru că servea mâncarea într-un mod tot mai popular şi în România: Această tehnică poate duce la otrăvirea alimentelor

Amendă uriaşă pentru un restaurant care servea mâncarea într-un mod care câştigă teren şi în România

În Marea Britanie s-a creat o isterie în ultima vreme în legătură cu modul în care restaurantele servesc mâncarea, generată de faptul că tot mai multe dintre acestea au renunţat la a servi preparatele pe clasicele farfurii din porţelan.

Această „problemă” a dat startul şi unei campanii pe Twitter, intitulată „Vrem farfurii”, care doreşte să scoată din uzul restaurantelor tăbliţele de lemn pe care se servesc burgerii sau alte preparate.

Participanţii la această campanie neobişnuită au avut, de curând, şi primul motiv de bucurie: un restaurant din Birmingham a fost amendat pentru că folosea tăbliţe de lemn pentru servirea mâncării cu fabuloasa sumă de 50.000 de lire (aproximativ 67.000 de dolari). 

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.