A deschis cafeneaua "DA" la Stuttgart: "I-am pus numele după cuvântul afirmativ din limba română"

Postat la 18 februarie 2016 1082 afişări

A deschis cafeneaua "DA" la Stuttgart: "I-am pus numele după cuvântul afirmativ din limba română"

La Stuttgart s-a deschis cafeneaua "Da", denumită aşa după cuvântul afirmativ din limba română, potrivit ziarulromanesc.de

Proprietara cafenelei, Daniela Emrich, povesteşte că l-a întâlnit pe partenerul ei la Bucureşti. Împreună au decis să folosească cuvântul românesc “Da” (şi nu germanul JA) pentru a denumi noua afacere, care are un mare potenţial, scrie Stuttgart Journal.

De ce "Da"? Pentru că acest cuvânt exprimă atitudinea pozitivă faţă de viaţă a proprietarului. Localul este cunoscut pentru diferitele feluri vegetariene, prăjituri de casă, cornuri cu unt şi gem, ouă cu şuncă, fulgi de cereale de casă.

"Cafeneaua Da merită cu siguranţă o vizită", mai scrie Stuttgart Journal, avertizând că sâmbăta este extrem de aglomerat.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/a-deschis-cafeneaua-da-la-stuttgart-i-am-pus-numele-dupa-cuvantul-afirmativ-din-limba-romana-15079756
15079756
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.