Unde merg românii în vacanţă luna următoare

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 23 mai 2017 114 afişări

Procentajul rezervărilor la hoteluri în perioada Rusaliilor a crescut cu 30% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, conform estimărilor platformei de rezervări hoteliere HotelGuru.ro.

Unde merg românii în vacanţă luna următoare

Printre destinaţiile preferate ale românilor care au ales să călătorească de Rusalii se regăsesc zonele turistice din Transilvania, staţiunile de pe Valea Prahovei, regiunea Bucovinei dar şi staţiunile balneo-climaterice. Ca noutate, în acest an există o cerere în creştere şi pentru destinaţiile din Ungaria aproape de graniţa cu România dar şi Delta Dunării. 

Conform estimărilor HotelGuru.ro, gradul de ocupare al hotelurilor va depăşi 80% în această perioadă. Hotelierii au pregătit pachete promoţionale în care au inclus mesele festive şi programe de divertisment. Bugetul românilor pentru un sejur de Rusalii se încadrează între 450-800 lei/ persoană / trei nopţi de cazare. Cele mai multe rezervări au fost făcute pentru perioada Joi, 14 iunie 2017 – Luni,  5 iunie 2017. 

Printre destinaţiile cele mai căutate de Rusalii, se regăsesc: Sovata, Poiana Braşov, Bucovina, Delta Dunării şi Budapesta, aceasta din urmă fiind preferată de românii din Vestul ţării.

HotelGuru.ro este un portal de rezervări online care are listate 1.800 de unităţi de cazare din România, din totalul celor 145.000 de unităţi de cazare din întreaga Europa, afişate pe site.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.