Ruşinos! Cum arată standul României la Târgul Internaţional de Turism de la Paris

Autor: Razvan Muresan Postat la 24 septembrie 2013 22122 afişări

România este prezentă, alături de alte zeci de ţări, la International French Travel Market, unul dintre cele mai importante evenimente de profil de pe continent, desfăşurat la Paris la finele lunii septembrie.

GALERIE FOTO - Cum luptă România să atragă turişti la Paris

Umbrite de sloganul "Explorez les jardins des Carpates", mai puţin de zece persoane aşteaptă turişti la standul României, care oferă câteva pliante şi hărţi despre ţara noastră. Cinci afişe lipite pe pereţi promovează principalele destinaţii turistice ale ţării. Prin comparaţie, standurile vecine ale Greciei, Turciei şi Ciprului impresionează prin măreţia şi designul menit să atragă vizitatorii. România nu a investit mai mult de câteva sute de euro în standul de la Paris, ţara noastră având unul dintre cele mai neatractive locuri de la International French Travel Market.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
paris,
rusinos,
targ international,
turism
/analize/turism/rusinos-cum-arata-standul-romaniei-la-targul-international-de-turism-de-la-paris-11385624
11385624
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.