Promoţii de februarie: Air France, Austrian, KLM, Lufthansa şi TAROM vând bilete la preţuri reduse

Autor: Razvan Muresan Postat la 23 ianuarie 2014 712 afişări

Companiile tradiţionale de aviaţia derulează în luna ianuarie campanii promoţionale prin care oferă tarife reduse pentru călătoriile efectuate în februarie, pe fondul cererii scăzute din piaţă.

Promoţii de februarie: Air France, Austrian, KLM, Lufthansa şi TAROM vând bilete la preţuri reduse

Promoţie Air France

Bucureşti-Paris CDG şi retur, 129 de euro Tariful este valabil şi pentru anumite zile din luna martie. Air France a lansat o promoţie valabilă în perioada 23-25 ianuarie pentru zboruri tur-retur cu plecare din Bucureşti: Washington, 529 euro; Sao Paolo, 599 euro; Point a Pitre, 559 euro. 


Promoţie Austrian Airlines

Bucureşti-Viena şi retur, 99 de euro; Tariful este valabil şi pentru anumite zile din martie, aprilie şi mai.


Promoţie KLM

Bucureşti-Amsterdam şi retur, 109 euro în luna februarie. Pentru zborurile efectuate în luna martie tariful este de 139 de euro.


Promoţie Lufthansa

Bucureşti-Munchen şi retur, 119 euro


Promoţie TAROM, 99 de euro dus-întors

Oferta TAROM este disponibilă pentru bilete dus-întors spre/ dinspre următoarele destinaţii: Atena, Amman, Amsterdam, Barcelona, Beirut, Bruxelles, Budapesta, Bologna (din Iaşi), Chişinău, Dubai, Dublin, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Larnaca, Londra (din Bucureşti si Iaşi), Madrid, Munchen (din Bucureşti si Sibiu), Nisa, Paris, Praga (din Bucureşti si Cluj), Roma (din Bucureşti si Iaşi), Salonic, Sofia, Tel Aviv, Torino (din Iaşi), Viena (din Bucureşti si Cluj).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
reducere,
promotii,
vanzare,
calatorii,
campanie
/analize/transporturi/promotii-de-februarie-air-france-austrian-klm-lufthansa-si-tarom-vand-bilete-la-preturi-reduse-11954136
11954136
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.