Cel mai ieftin zbor din România costă opt euro

Autor: Razvan Muresan Postat la 09 ianuarie 2014 14249 afişări

Pasagerii care decid să călătorească la Milano la sfârşitul lunii ianuarie şi începutul lunii februarie plătesc pentru un bilet suma de opt euro, dacă aleg să zboare de pe aeroportul din Arad.

Cel mai ieftin zbor din România costă opt euro

Astfel, costul unei călătorii pe relaţia Arad-Milano Bergamo în ianuarie şi februarie 2014, rezervat în 9 ianuarie, este de 37,2 lei, folosind serviciile companiei Wizz Air. Operatorul aerian low-cost taxează însă cu cel puţin zece euro bagajele de mână mai mari de dimensiunea unui rucsac şi bagajele de cală. Celelalte companii care operează în România nu percep taxe suplimentare pentru bagajele de mână de dimensiuni standard. Citiţi mai multe aici despre bagajele de mână de la Wizz Air.

Pe aeroportul din Arad, unul dintre cele mai neperformante din România, operează doar compania aeriană Wizz Air. Citiţi mai multe aici despre aeroporturile ruşinii.

În România Wizz Air a transportat 3,2 mil. de pasageri în 2013, cu 14% mai mulţi decât în anul precedent. Compania a anunţat pentru 2014 noi rute din Craiova spre Barcelona, Bologna, Dortmund şi Roma Ciampino, ce se vor adăuga reţelei locale, de 72 de rute.

Urmărește Business Magazin

/analize/transporturi/cel-mai-ieftin-zbor-din-romania-costa-opt-euro-11875493
11875493
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.