Star Stone | ROMA 30 – Borduri de piscină

Postat la 18 ianuarie 2023 342 afişări

Descrierea inovaţiei:

Bordurile de piscină ROMA 30, datorită profilului special creat, au laturile lungi profilate, astfel încât să împiedice contaminarea apei tratate din piscină cu apă pluvială, optimizând astfel cheltuielile de întreţinere a apei din piscină prin reducerea consumului de clor, PH -/Ă, antifloculant, antialge, etc. Datorită profilului interior special împiedică crearea de valuri şi meţin apa tratată în piscină. Prezenţa rosturilor de dilatare din producţie asigură distanţa minimă necesară între borduri, pentru o rostuire corectă care să permită dilatarea şi sigilarea îmbinării bordurilor şi înlesneşte montajul acestora. Prezenţa marcajului de identificare pe fiecare latură scurtă a bordurii de piscină asigură identificarea rapidă şi corectă a acestora, eliminând greşelile de montaj. În portofoliul de produse STAR STONE se găsesc peste 20 de piese speciale, raze, colţuri, subcolţuri care asigură decorarea şi delimitarea aproape a oricărei forme de piscină. Oferă, de asemenea, rezistenţă sporită la îngheţ – dezgheţ, la exfoliere, la contact prelungit cu apa tratată. „În plus, bordurile noastre pentru piscine au o capacitate antiderapantă ridicată datorită texturii naturale de marmură antichizată.” Iniţiatorul proiectului este Cristian Pop, director general, Star Stone.

Elementul de noutate:

Profilul bordurilor de piscină ROMA 30 este rotunjit la exterior astfel încât să minimizeze potenţialele accidente din jurul piscinei. Profilul interior al bordurii piscinei este special conceput în formă de ,,umăr de porumbel’’, care asigură o portanţă şi o priză foarte bună pentru persoanele aflate în dificultate, din interiorul piscinei, care pot să se agaţe de aceasta, similar cu o balustradă de siguranţă. Textura bordurilor de piscină este una antiderapantă, care minimizează riscurile de alunecare. Delimitează cu precizie piscina, semnalizând perimetral spaţiul alocat acesteia.

Efectele inovaţiei:

Cei care deţin sau doresc să-şi contruiască o piscină o pot delimita şi evidenţia cu precizie de restul spaţiului utilizând bordurile de piscină ROMA 30 fabricate de STAR STONE. Potrivit reprezentanţilor companiei, acest tip de borduri „acoperă imperfecţiunile piscinei şi tăieturile din montarea pavajului, aducând un plus de valoare şi rafinament amenajării, iar textura spectaculoasă de piatră naturală este un element decisiv în crearea imaginii finale a piscinei”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.