Volodimir Zelenski, actorul ales preşedinte al Ucrainei, va dizolva Parlamentul de la Kiev. Ce spune unul din consilierii săi

Postat la 17 mai 2019 87 afişări

Volodimir Zelenski, preşedintele ales al Ucrainei, va iniţia procedura de dizolvare a Radei Supreme, legislativul unicameral de la Kiev, declanşând astfel alegeri parlamentare anticipate, a declarat consilierul prezidenţial Dmitri Razumkov, informează agenţia de ştiri Tass.

Volodimir Zelenski, actorul ales preşedinte al Ucrainei, va dizolva Parlamentul de la Kiev. Ce spune unul din consilierii săi

"Desigur, Zelenski va iniţia dizolvarea Radei, pentru că există mai multe precondiţii pentru aceasta, mai exact lipsa unei coaliţii în Parlament", a afirmat oficialul pentru postul TV 1+1.

Echipa preşedintelui ales a dat recent publicităţii unei material video în care se cere dizolvarea Radei. Zelenski a menţionat în cursul campaniei electorale că ar putea convoca alegeri legislative anticipate.

Următoarele alegerile legislative sunt programate în octombrie 2019, iar ceremonia de învestire a noului preşedinte este programată pe data de 20 mai.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
presedinte,
alegere,
kiev,
ucraina,
parlament

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.