Victor Căpitanu, One United Properties: „Ca antreprenor, educaţia este extrem de importantă pentru mine şi cred că suntem supuşi unui proces de învăţare continuă”

Postat la 17 martie 2024 118 afişări

Victor Căpitanu, One United Properties: „Ca antreprenor, educaţia este extrem de importantă pentru mine şi cred că suntem supuşi unui proces de învăţare continuă”

Victor Căpitanu este antreprenor şi investitor, cofondator şi membru executiv al Consiliului de Administraţie al One United Properties, unul dintre principalii dezvoltatori de poiecte imobiliare sustenabile rezidenţiale, mixte şi de birouri din România, listat la Bursa de Valori Bucureşti (BVB). Înainte de a înfiinţa One United Properties împreună cu Andrei Diaconescu în 2009, el a cofondat Capital Partners, cea mai mare firmă independentă de investiţii bancare din România. În martie 2016, Capital Partners a fost achiziţionată de Banca Transilvania Financial Group. Din punctul lui de vedere, evoluţia este echivalentă cu învăţarea: „Ca antreprenor, educaţia este extrem de importantă pentru mine şi cred că suntem supuşi unui proces de învăţare continuă. Astfel, evoluţia înseamnă să înveţi în fiecare zi ceva nou”.

PROFILUL LUI VICTOR CĂPITANU A APĂRUT ÎN ANUARUL 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA, EDIŢIA 2023, PE LOCUL 78, CA URMARE A VOTURILOR PRIMITE DIN PARTEA MEDIULUI ROMÂNESC DE AFACERI. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.