Vasile Blaga se află la DNA pentru a fi audiat

Postat la 03 noiembrie 2015 115 afişări

Vasile Blaga se află la DNA pentru a fi audiat

Copreşedintele PNL Vasile Blaga s-a prezentat marţi la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru a fi audiat în dosarul în care este anchetată Elena Udrea sub control judiciar pe cauţiune, potrivit AGERPRES.

Potrivit unor surse judiciare, Vasile Blaga a fost citat în calitate de martor.

Procurorii DNA au dispus vineri măsura controlului judiciar pe cauţiune în cazul Elenei Udrea în dosarul în care Parlamentul a încuviinţat începerea urmăririi penale şi reţinerea acesteia, nu însă şi arestarea preventivă, fiind stabilită suma de cinci milioane lei, mai scrie sursa citată.

În acest dosar, procurorii o acuză pe Elena Udrea de luare de mită în formă continuată, trafic de influenţă în formă continuată, instigare la abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine, efectuare de operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia ori încheierea de tranzacţii financiare utilizând informaţiile în virtutea funcţiei, spălare de bani în formă continuată, fals în declaraţii de avere în formă continuată (cu referire la declaraţiile de avere din perioada 2009 — 2012).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vasile-blaga-se-afla-la-dna-pentru-a-fi-audiat-14871974
14871974
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.